Ivan Čupić potpisao trogodišnji ugovor s poljskim Kielcem

Utorak, 27. ožujka 2012. 21:26 Napisao  Milan Kosanović

Hrvatski reprezentativac nije pružio svoj maksimum u protekle dvije sezone provedene u redovima RN Löwena, u čemu su veliku ulogu odigrale stalne ozljede, a promjena sredine činila se kao normalan slijed događaja

Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić (26) od sljedeće sezone će nositi dres poljskog Kielca. Ljevoruko krilo tako će iz Njemačke preseliti nešto istočnije gdje je potpisao trogodišnji ugovor s aktualnim viceprvakom. Ambiciozna poljska momčad se u posljednjih nekoliko godina polako, ali sigurno penje prema samom vrhu europskog rukometa. Ove sezone Poljaci u čijim redovima već nastupaju hrvatski reprezentativci Željko Musa i Denis Buntić zaustavili su se u osmini finala Lige prvaka, a već sljedeće sezone spremaju se za korak više.  

Hrvatski reprezentativac nije pružio svoj maksimum u protekle dvije sezone provedene u redovima RN Löwena, u čemu su veliku ulogu odigrale stalne ozljede, a promjena sredine činila se kao normalan slijed događaja. Podsjetimo, prije dolaska u Njemačku Čupić je nosio dres slovenskog Gorenja, španjolskog Octavio Viga i rodnog mu Metkovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.