ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Croatia osiguranje protiv Kiela u četvrtfinalu

Utorak, 27. ožujka 2012. 12:20 Napisao  Milan Kosanović

Kada sam dolazio u Beč rekao sam neka izvučemo bilo koga samo ne Kiel, kaže Ante Ančić 

Rukometaši hrvatskog prvaka u četvrtfinalu Lige prvaka snage će odmjeriti s njemačkim THW Kielom. Iako su Zagrebaši mogli igrati s jednom od ekipa velike četvorke Atletico Madrid, Barcelona, THW Kiel i Fuchse Berlin, trener Ivica Obrvan uoči ždrijeba rekao je da nema ekipe koju bi želio izvući, no naveo je upravo njemački THW Kiel kao momčad koju bih pod svaku cijenu želio izbjeći. Po završetku ždrijeba izjave su dali predstavnici THW Kiela i Croatia osiguranja, Sabine Holdorf i Ante Ančić.

- Mislim da smo imali dobra ždrijeb. Igrali smo s Zagrebom prije 4-5 godina i znamo da nas očekuju dvije jako dobre utakmice. U četvrtfinalu je sve moguće jer svi žele dohvatiti Final Four tako da će nam trebati i malo sreće za prolazak dalje, rekla je predstavnica THW Kiela Sabine Holdorf.

- Za razliku od gospođe iz Kiela ja mislim da treba jako puno sreće da prođeš Kiela. Kada sam dolazio u Beč rekao sam neka izvučemo bilo koga samo ne Kiel, no to se ipak nije dogodilo. Ovo je za nas najgori mogući protivnik, no mi vjerujemo da možemo i svakako imamo šanse, ne velike, ali imamo. Ljudi u Hrvatskoj znaju tko je Kiel i vjerujem da će samo ime napuniti zagrebačku Arenu u prvoj utakmici, rekao je Ante Ančić te odgovorio na pitanje koji rezultat bi bio ostvarenje sna u prvoj utakmici.

- Pobjeda s deset pogodaka razlike, kao iz topa je odgovorio Ančić uz smiješak te dodao:

- Rekli ste rezultat iz snova ha, ha.. Šalu na stranu, smatram da bi bilo kakva pobjeda u prvoj utakmici u Zagrebu za nas bila uspjeh, zaključio je Ančić.

Ostali parovi četvrtfinala Lige prvaka:

AG Kobenhavn – FC Barcelona

Ademar Leon – Fuchse Berlin

Cimos Koper – Atletico Madrid

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.