Croatia osiguranje minimalno poraženo od Metalurga u prvoj utakmici 1/8 finala LP

Nedjelja, 18. ožujka 2012. 19:05 Napisao  Milan Kosanović

Na koncu trener Croatia osiguranja Ivica Obrvan može (unatoč porazu) biti zadovoljan obavljenim poslom u Skopju, no ne i igrom najboljeg desnog vanjskog u Europi Marka Kopljara koji se nije pokazao u najboljem svjetlu

Rukometaši Croatia osiguranja poraženi su u susretu osmine finala Lige prvaka od Metalurga trenera Line Červara rezultatom 19:18. Zagrebaši su odigrali nešto slabiju utakmicu s iznenađujuće malim brojem pogodaka što je na koncu čini se više odgovaralo domaćinu koji je serijom 3:0 u posljednjoj dionici utakmice slomio otpor Ivana Balića i društva. Ipak, pobjeda u prvom susretu slaba je utjeha Makedoncima koje za tjedan dana očekuje pakao zagrebačke Arene u kojoj  s kapitalom od jednog pogotka gotovo da i nemaju šansi za prolazom u četvrtfinale ovog najjačeg rukometnog natjecanja na svijetu.

Najefikasniji u redovima Zagrebaša bio je Manuel Štrlek s pet postignutih pogodaka dok su Ivano Balić i kapetan Zlatko Horvat dodali po četiri. Marin Šego bio je na visini zadatka s deset obrana naprema osam koliko je skupio domaći vratar Darko Stanić. Kod gostiju najefikasniji bio je Žarko Marković koji je od 19 pogodaka Metalurga postigao sedam.

Na koncu trener Croatia osiguranja Ivica Obrvan može (unatoč porazu) biti zadovoljan obavljenim poslom u Skopju, no ne i igrom najboljeg desnog vanjskog u Europi Marka Kopljara koji se nije pokazao u najboljem svjetlu.

Uzvratna utakmica ovih dvaju momčadi igra se za tjedan dana (25.ožujka) u Zagrebu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.