ZOI GLUHIH Rea Hraski opet na postolju, osvojila broncu u Super G

Nedjelja, 15. prosinca 2019. 18:54 Napisao/la  SC
Rea Hraski
Rea Hraski

 Nakon osvojene medalje u spustu, Rea Hraski je osvojila još jedno odličje na Zimskim olimpijskim igrama gluhih, ovoga puta u disciplini Super G osvojila je broncu.

Zlatnu medalju osvojila je se Ruskinja Elena Yakovishina, dok je srebro pripalo Terezi Kmochovai iz Češke.

- Presretna sam! Čim smo se danas digli na start znala sam da ću uspjeti u mojoj najdražoj disciplini. Staza je izgledala fantastično, čak je i Natko rekao da bi se najradije skinuo u kombinezon i sam vozio. Odradili smo odličan ogled staze i sve precizno dogovorili, a nakon starta sam jednostavno hvatala brzinu iz zavoja u zavoj i taj sam dobar osjećaj nosila sa sobom do cilja. Ogromno hvala svima koji su uz mene cijelo vrijeme, rekla je Rea Hraski.

- Sretni smo zbog još jedne medalje. Rea je danas odlično vozila, bila je stvarno motivirana i puna energije. Uspjela je odvoziti odličnu vožnju nakon jučerašnjeg peha u kombinaciji gdje je izletila par vrata prije cilja. Jako sam sretan zbog toga, idemo dalje punom snagom jer nas čekaju još veleslalom i slalom, rekao je Natko Zrnčić Dim.

Rea je u nastupila u kombinacija, međutim nije završila utrku.

Sada ima jedan dan odmora, a nakon toga je čekaju 17. prosinca veleslalom i 18. prosinca slalom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.