ZOI: Antu Kostelića vrijeđali Šveđani i Francuzi, a branili Austrijanci!

Nedjelja, 23. veljače 2014. 01:21 Napisao/la  SC

On je j..... idiot! Nadam se da je gotovo, valjda će nakon ovoga otići u mirovinu. Ovo je bilo smiješno, ovakva postavka staze je previše, rekao je iznervirani Myhrer

Ante Kostelić uzburkao je duhove u svjetskom skijanju! Kostelić je postavio drugu stazu olimpijskog slaloma, koju 34 skijaša nije završilo. Jasno, najglasniji su bili oni koji su pripadali krugu favorita a nisu stigli do cilja:

Najdalje je otišao Andre Myhrer, Šveđanin je izletio sa staze i uletio u grubi verbalni obračun s Kostelićem:

- On je j..... idiot! Nadam se da je gotovo, valjda će nakon ovoga otići u mirovinu. Ovo je bilo smiješno, ovakva postavka staze je previše. Radio je slične stvari i prije, ali ovo je bilo ekstremno. Ne znam što će se dogoditi ako ga sad sretnem, ne jamčim za sebe, rekao je iznervirani Myhrer.

Drugi Šveđanin Matthias Hargin nadovezao se sa:

- Ante Kostelić bi nas morao izbjegavati neko vrijeme. Bilo bi dobro za njega, zaprijetio je Hargin.

Tehnički direktor francuske ski reprezentacije Fabien Saguez nije birao riječi i u svom primitivnom istupu prozvao je Kostelića 'senilnim starcem'.

- Razočaran sam zbog staze koju je postavio senilan i nesposoban čovjek. Ljut sam i razočaran, Ovo ne služi nikome, ovo nije show, ovo je apsolutno ništa, rekao je Saguez.

Možda je staza postavljena unutar pravila, no bila je potpuno nesportska. Bila je to bitka iscrpljivanja, rekao je Ted Ligety.

Kostelićevu stazu odmah je stao braniti Ivica Kostelić i Austrijanci, što se ne događa često:

- U prvoj vožnji sam bio slab, no srećom druga vožnja je bila selektivna pa sam uspio nadoknaditi zaostatak. Kostelić je postavio tešku stazu, no ovo su ipak olimpijske igre, a ne školsko prvenstvo, rekao je srebrni Marcel Hirscher

- Prva vožnja je bila jako loša, no drugu sam odradio odlično. Kostelić je postavio zahtjevnu staza, ali to bi trebalo biti normalno za OI, nadovezao se brončani Norvežanin Hendrik Kristoffersen..

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.