VELESLALOM U ALTA BADIJI

Filip Zubčić sedmi sa startnim brojem 64

Nedjelja, 21. prosinca 2014. 14:42 Napisao/la  SC

Marcel Hirscher pobijedio u vremenu 2:30.17,  Filip Zubčić zaostao 2.67 sekundi

Filip Zubčić osvojio je odlično sedmo mjesto u veleslalomu Svjetskog kupa voženom u Alta Badiji. Hrvatski skijaš krenuo je sa startnim brojem 64 i nakon prve utrke držao je odlično 17. mjesto. Ali nije ostalo na tome, Filip je u drugoj vožnji ostvario drugo najbolje vrijeme i skočio na sedmo mjesto

Kao najmlađi Hrvat koji je osvojio bodove u veleslalomu do sada Filip Zubčić  je u drugoj vožnji imao bolje vrijeme i od Hirschera i Ligetyja, a samo je Caviziel vozio bolje od njega u drugom "laufu".

Na kraju je slavio Marcel Hirscher u vremenu 2:30.17, dok je Filip Zubčić zaostao 2.67 sekundi.

- Ovo je fenomenalno. Odličio sam se zaletiti u drugom "laufu" i pokazati kako znam skijati i uspio sam to napraviti. Kada sam ušao u cilj i vidio zeleno na semaforu nisam mogao vjerovati. Dugo sam bio na vodećoj poziciji, prestigao me je Ligety što je bilo očekivano. Ovo je sjajno, rekao je Filip Zubčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.