SP: Ivica Kostelić dvanaesti, Natko Zrnčić - Dim nije završio superkombinacijski slalom

Nedjelja, 08. veljače 2015. 19:33 Napisao/la  SC

Svjetski prvak postao je Marcel Hirscher. Austrijanac je u slalomsku vožnju ušao s tridesetim vremenom superveleslaloma i zaostatkom od 3.16 sekundi

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelićzauzeo je dvanaesto mjesto u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Vailu. Nakon prve, vožnje superveleslaloma Kostelić je bio dvadeset i osmi sa zaostatkom od 3.02 sekundi za prvim Kjetilom Jansrudom iz Norveške. Nešto je bolji od njega bio Natko Zrnčić - Dim. On se pak našao na 24. poziciji s vremenom za 2.71 sporijim od Jansrudovog.

Hirscher je startao prvi te je u ciljnoj areni ostao do kraja. Kostelić je imao četvrto vrijeme slaloma dok je Zrnčić - Dim pao na prvoj prijelomnici slalomske vožnje. Norvežanin Jansrud nije uspio obraniti tri sekunde pred Hirscherom, ostao je kratak za 19 stotinki te se morao zadovoljiti srebrom. Broncu je uzeo Amerikanac Ted Ligety sa tri desetinke sekunde zaostatka.

Rezultati superkombinacije:

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.