Pogledajte kako hrvatski skijaši "bruse" formu na švicarskom ledenjaku Zermattu

Srijeda, 11. srpnja 2012. 11:14 Napisao/la  SC

Prvih par dana priprema vrijeme je bilo jako vjetrovito te su snježni treninzi zamijenjeni kondicijskim pripremama, dok se zadnjih par trenira na snijegu

Ljetne pripreme hrvatske skijaške reprezentacije započele su 4. srpnja u već poznatoj bazi na ledenjaku iznad Zermatta u Švicarskoj. Prvih par dana priprema vrijeme je bilo jako vjetrovito te su snježni treninzi zamijenjeni kondicijskim pripremama, dok zadnjih par dana reprezentativce prate odlični vremenski uvjeti te se odvijaju treninzi na snijegu.

Ivica, Natko i Kristian na treninzima testiraju novu opremu i modele kombinezona, dok su se treninzima nakon ozljede u potpunosti vratile Sofija Novoselić i Andrea Komšić. Članovi hrvatske skijaške reprezentacije na priprema ostaju do sredine srpnja, kada kreću na odmor i kondicijske pripreme.

Fotogalerija Hrvatski skijaški savez

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.