TINA MAZE SVIMA POKAZALA

Gospodo Švicarci, moje rublje nije vaša briga!

Nedjelja, 15. siječnja 2012. 22:02 Napisao  Marko Babić

Slovenka odgovorila Švicarcima na žalbu zbog odjeće koju Maze nosi ispod kombinezona

Tina Maze osvojila je treće mjesto na utrci Super G-ija u Cortini D'Ampezzo, no priča dana bila je poruka "Not your business" (nije vaš posao ili u slobodnijem prijevodu ne tiče vas se) koju je ispisala i na kratko pokazala, a bila je upućena svim kritičarima, posebice švicarskoj reprezentaciji koja je na prošloj utrci uložila žalbu da slovenska skijašica nosi predugo donje rublje ispod kombinezona. Žalba je odbijena, a Maze je naknadno poručila da bi očito bilo najbolje da skija gola.

U Cortini je pokazal grudnjak i poručila.

- Sve je to zabava, cure se samo žele zabaviti, kao što pjesma kaže - rekla je Maze.

- Prošli puta cijela priča je dobila toliko pažnje da sam se odlučila malo poigrati. Nikoga se tiče što nosim, jer donje rublje je jedna stvar, a ono što nosim ispod kombinezona za vrijeme utrke druga stvar - zaključila je Maze.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.