Lenzerheide: Marcel Hirscher slavio u slalomu i osvojio Mali kristalni globus, Kostelić 10.

Nedjelja, 16. ožujka 2014. 13:49 Napisao/la  SC

- Bila je ovo teška sezona. Izvukli smo pokoji dobar rezultat i zadržali prvu jakosnu skupinu u slalomu, što je važno. Sada nam slijedi trening do lipnja!, napisao je Kostelić. 

Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je slaloma u švicarskom Lenzerheideu osvojivši Mali kristalni globus u slalomu. Ivica Kostelić osvojio je deseto mjesto.

Hirscher je slavio s vremenom 2:07.74, dok je Kostelić na kraju ukupno zaostao 2.94 sekunde. Najbolji hrvatski skijaš nakon prve utrke držao je 13. mjesto. Felix Neureuther (2:08.50) osvojio je drugo mjesto, dok je treći  bio Austrijanac Mario Matt sa zaostatkom od 1,08 sekunde (2:08.82).

Austrijski skijaš je tako nakon osvajanja Velikog kristalnog globusa osvojio i slalomsku titulu.

- Bila je ovo teška sezona. Izvukli smo pokoji dobar rezultat i zadržali prvu jakosnu skupinu u slalomu, što je važno. Sada nam slijedi trening do lipnja! Nadam se da ste uspjeli uživati u skijanju i showu koji smo vam mi skijaši pružali kroz ovu sezonu. Čitamo se uskoro, napisao je Kostelić na službenom facebook profilu. 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.