Kostelić i Zrnčić-Dim predstavili suradnju s proslavljenim talijanskim spustašem Ghedinom

Petak, 06. srpnja 2012. 11:12 Napisao/la  SC

Po završetku predstavljanja zajedničke suradnje skijaški se trojac uputio na prvi zajednički trening na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta gdje će ostati do 14. srpnja

Hrvatski skijaški reprezentativci Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim posjetili su zajedno s trenerom za brze discipline Kristianom Ghedinom tvrtku Colmar, tehničkog dobavljača opreme Hrvatskog skijaškog saveza.

Trojac je prilikom posjeta Monzi predstavio suradnju u nadolazećoj skijaškoj sezoni. Proslavljeni talijanski spustaš Kristian Ghedina pomagat će Kosteliću i Zrnčić-Dimu u brzim disciplinama te će im prenijeti svoja dugogodišnja iskustva i vrijedne savjete. Kristian će tijekom sezone biti s Ivicom i Natkom na svim treninzima i utrkama brzih disciplina. Nakon testiranja aerodinamike skijaške opreme i položaja u "zračnom tunelu" u Dresdenu početkom lipnja Ivica, Natko i Kristian su nakon press konferencije isprobavali nove modele opreme i kombinezona tvrtke Colmar za nadolazeću skijašku sezonu.

Po završetku službenog predstavljanja zajedničke suradnje i druženja u Colmaru skijaški se trojac uputio na prvi zajednički trening na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta gdje će ostati do 14. srpnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.