Kitzbuehel: Ivica Kostelić 18. u slalomu, slavlje Šveđanina Mattiasa Hargina

Nedjelja, 25. siječnja 2015. 15:07 Napisao/la  SC

Kostelić je za pobjednikom Harginom zaostao 2,18 sekunde. Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim nisu se uspjeli plasirati u drugu vožnju

Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u slalomu u Kitzbuehelu, a prvo mjesto pripalo je Šveđaninu Mattiasu Harginu. Hrvatski skijaš nakon prve vožnje zauzeo je 29. mjesto, a odličnim nastupom u drugoj vožnji, u kojoj je bio četvrti, napredovao je do 18. mjesta.

Kostelić je za pobjednikom Harginom zaostao 2,18 sekunde. Drugo mjesto osvojio je Austrijanac Marcel Hirscher (+0,49), dok je treći bio Nijemac Felix Neureuther (+0,63).

Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim nisu se uspjeli plasirati u drugu vožnju. Zubčić je zauzeo 42. mjesto, a Zrnčić Dim bio je 52.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.