Ivica Kostelić obavio liječnički pregled u Zaboku, nema nove ozljede koljena

Srijeda, 19. prosinca 2012. 19:44 Napisao/la  SC

Ustanovljeno da nema nikakvih novih ozljeda koljena, već je vidljiva samo manja natečenost hrskavice i meniska

Ivica Kostelić je u srijedu popodne napravio pregled koljena magnetnom rezonancom kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku te je ustanovljeno da nema nikakvih novih ozljeda koljena, već je vidljiva samo manja natečenost hrskavice i meniska što je najvjerojatnije posljedica velikih napora i opterećenja na zadnjim utrkama i treninzima te je Ivici savjetovano nekoliko dana odmora i rasterećenja koljena.

Ivici će dobro doći pauza od natjecanja, preskočit će utrku spusta u talijanskom Bormiju što je i bio plan, a iduće dane i božićne blagdane iskoristit će za odmor, rasterećenje koljena kao i za trening na Sljemenu, da bi se dobro odmorio i pripremio za sljemensku utrku te vrlo važna, ali ujedno i naporna natjecanja u siječnju s gustim rasporedom, koja započinju već prvog siječnja  siječnja paralelnim slalomom u Munchenu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.