Ivica Kostelić: Nisam osjetio bol u koljenu i zato sam očekivao malo više što se tiče rezultata

Nedjelja, 06. siječnja 2013. 16:47 Napisao/la  SC

Čini mi se da idemo prema boljem i to mi pruža zadovoljstvo. Čak i najmanji pomak mi puno znači. Ako ne mogu uživati u skijanju, onda je to mučenje i to bi mi najviše smetalo, kaže Kostelić

 

- Naravno da je prva vožnja bila bolja od druge. To je solidan rezultat, ali ja sam se nadao nečem više. Nisam osjetio bol u koljenu i zato sam očekivao malo više što se tiče rezultata. Šteta što nisam iskoristio prednost iz prve vožnje, bio je prvi komentar najboljeg hrvatskog skijaša Ivice Kostelića nakon što nije uspio doći do postolja na domaćem snijegu.

-     Ne mogu si prigovoriti da sam vozio rezervirano, ali ja mislim da sam cijelo vrijeme kasnio s ulaskom u kanale, koji su postavili prethodni skijaši. Nisam se nabijao na stazu. Imamo mali problem, jer smo u maloj ekipi koja uvijek ima jako dobro pripremljenu stazu za trening. Trebali bi se dosjetiti nečemu da treniramo na malo lošijim stazama. Posljednjih mjesec dana je bilo jako teško, koljeno je jako boljelo. Čini mi se da idemo prema boljem i to mi pruža zadovoljstvo. Čak i najmanji pomak mi puno znači. Ako ne mogu uživati u skijanju, onda je to mučenje i to bi mi najviše smetalo. Samo se moramo pobrinuti da koljeno poboljšamo, to je najvažnije, smatra Kostelić koji je za kraj pogledao i u bližu budućnost.

- Sigurno ćemo još skijati, Olimpijske igre su mi prioritet, zato se guramo ove sezone, da održimo pozicije za sljedeću sezonum, rekao je Kostelić prokomentiravši za kraj pobjedu Marcela Hirschera

 - Hirscher je ispred svih u ovom trenutku, ono što on radi svi ćemo morati učiti, to je budućnost. Masa mu pomaže u korigiranju poslije nekih grešaka, mišljenja je "profesor" Kostelić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.