FIS UKIDA KOMBINACIJE

Svestrani Kostelić smeta austrijskom lobiju

Subota, 14. siječnja 2012. 15:55 Napisao/la  I. V.

Budućnost Svjetskog kupa promišlja austrijski lobi i ne treba gajiti iluzije da će Kostelić uživati  prednosti svoje svestranosti

Čelnici FIS-a namjeravaju ukinuti sve vrste kombinacija u Svjetskom kupu! Ako namjera zaživi, svestranost Ivice Kostelića neće biti više na cijeni. Barem kada su bodovi u pitanju, Kostelić je nekoliko sezona najbolji „kombinatorac“ na svijetu.
S velikom sigurnošću može se ustvrditi da iduće sezone više neće biti bodovanja u tzv. klasičnim kombinacijama, dok se budućnost superkombinacije razmatra. S obzirom da budućnost Svjetskog kupa promišlja direktor Gunther Hujara i austrijski lobi, ne treba gajiti iluzije da će Kostelić uživati  prednosti svoje svestranosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.