DM Zagreb Ski Legends: Kristian Ghedina pobjednik humanitarne utrke

Nedjelja, 04. siječnja 2015. 18:33 Napisao/la  SC

Poseban pljesak zaradile su Janica Kostelić i Ana Jelušić koje su se s čašama u spustile niz stazu te nazdravile u čast Janici za njezin 33 rođendan kojega slavi u ponedjeljak

Talijan Kristian Ghedina slavio je u humanitarnoj utrci DM Zagreb Ski Legends kojoj je glavna svrha bilo prikupljanje pomoći za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri. U odličnoj atmosferi na Sljemenu, Ghedina, inače trener hrvatske reprezentacije u brzim disciplinama, u finalu je bio bži od Norvežanina Atlea Skaardala. Austrijanac Thomas Sykora osvojio je treće mjesto ispred Švicarca Petera Muellera.

Na Sljemenu su gledatelji mogli vidjeti niz skijaških legendi poput Alberta Tombe, Marca Girardellia, Bojana Križaja, Atlea Skaardala, Hansa Enna, Thomasa Sykore, Kristiana Ghedine, Jureta Košira, Urške Hrovat, Michaele Dorfmeister, Jure Franka, Marca Buechela, Paula Accole, Kalle Palandera te naših skijašica Janice Kostelić, Ane Jelušić i Nike Fleiss.

Poseban pljesak zaradile su Janica Kostelić i Ana Jelušić koje su se s čašama u spustile niz stazu te nazdravile u čast Janici za njezin 33 rođendan kojega slavi u ponedjeljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.