Svjetski kup u jedrenju: Tonči Stipanović slavio u Kini, Tina Mihelić druga u Laseru Radial

Subota, 18. listopada 2014. 15:18 Napisao/la  SC

Filip Jurišić, pobijedio je plov za odličja i zauzeo ukupno deveto mjesto. Daniel Mihelić je peti

Tonči Stipanović pobjednik je regate Svjetskog kupa u Qingdau, Tina Mihelić zauzela je drugo mjesto. Zadnjeg dana regate deset najboljih u svakoj disciplini jedrilo je plov za odličja. U Laseru su za prvo mjesto konkurirali samo Stipanović i Cipranin Pavlos Kontides, dijelilo ih je četiri boda i očekivano plov za odličja prošao je u znaku njihovog taktičkog nadmetanja. Tonči je taktičku bitku uspješno riješio u svoju korist, ušao je osmi u cilj, Kontides posljednji, što je hrvatkom kormilaru bilo više nego dovoljno za prvo mjesto na otvaranju nove sezone Svjetskog kupa. Dok se vodeći dvojac koncentrirao na međusobni dvoboj priliku da pokaže što zna iskoristio je Filip Jurišić, pobijedio je plov za odličja i zauzeo ukupno deveto mjesto. Daniel Mihelić je peti.

Odličan posao u finalu napravila je i Tina Mihelić u laser radialu, osvojla je drugo mjesto.  Ana Zelić zauzela je sedmo, pobjednica je Kineskinja Donshuang Zhang.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.