Martin i Valent Sinković izborili plasman u polufinale Europskog prvenstva

Četvrtak, 11. kolovoza 2022. 15:31 Napisao/la  B. K.
Braća Sinković
Braća Sinković

Braća Martin i Valent Sinković izborili su plasman u polufinale Europskog prvenstva koje se održava u Munchenu s najboljim rezultatom u kvalifikacijama čime su opravdali ulogu najvećih favorita u dvojcu na pariće.

U svojoj kvalifikacijskoj skupini bili su uvjerljivi, ostavivši iza sebe Poljake za više od osam sekundi, te trećeplasirane Talijane za više od 21 sekunde.

Najbolje hrvatske veslačice, sestre Ivana i Josipa Jurković, izborile su nastup u A finalu u konkurenciji dvojca bez kormilara.

Sestre Jurković su u svojoj kvalifikacijskoj skupini u uzbudljivom finišu obranile drugo mjesto što im je donijelo izravan plasman u finale.

Dora Dragičević u kvalifikacijama lakih samaca zauzela je posljednje mjesto u svojoj skupini, te će kroz repesaž pokušati doći do finala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.