Martin i Valent Sinković izborili finale na Svjetskom prvenstvu u Linzu

Petak, 30. kolovoza 2019. 16:49 Napisao/la  SC
Braća Sinković
Braća Sinković

 Martin i Valent Sinković izborili su finale na Svjetskom prvenstvu u Linzu te osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

Braća Sinković u cilj su ušla s vremenom 6:27.080, druga je posada Italije s vremenom 06:28.960 dok su treći bili Španjolci koji su u cilj ušli sa dvije sekunde zaostatka, 06:29.320.

- Jako smo zadovoljni sa polufinalnom utrkom, stvarno smo odveslali čak i bolje od očekivanja. Vježbali smo malo start, nije nam to bilo dobro zadnjih par dana i stvarno smo izašli kako treba. Osjećaj je bio dobar i vidjeli smo nakon prvih 500 da imamo veliku šansu pobijedit. Nije bilo lagano, možda izvana izgleda. Presretni smo, izborili smo Olimpijske igre i službeno i idemo sutra bez opterećenja dati sve od sebe, rekao je Valent Sinković.

- Prvi cilj je ispunjen, osiguravanje norme za Olimpijske igre, to smo i rekli da bi trebalo biti više sekundarni cilj. Prvi cilj je obrana zlata i za sada dobro ide. Ova utrka danas je bila odlična i idemo sutra odveslati ovako ili još bolje, rekao je Martin Sinković.

loading...