Jug igra protiv Galatasarayja u četvrtfinalu vaterpolske Lige prvaka

Ponedjeljak, 25. ožujka 2013. 14:31 Napisao/la  SC

U četvrtfinalu će se ogledati: Volugimani - Barceloneta, Szeged - Crvena zvezda, Partizan - Spartak Volgograd, Jug - Galatasaray

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO u četvrtfinalu europske vaterpolske Lige prvaka igrat će protiv turskog prvaka Galatasarayja. Prva utakmica igra se 17. travnja u Istanbulu, a uzvrat je 1. svibnja u Gružu. U četvrtfinalu će se ogledati još grčki Volugimani i španjolska Barceloneta, zatim mađarski Szeged i Crvena zvezda te Partizan i Spartak Volgograd.

Tako je odlučeno na ždrijebu, koji je u ponedjeljak održan u Rimu. Isto tako već se zna kako će prvog dana Final Four, koji se igra u Beogradu, u petak, 31. svibnja igrati bolji iz ogleda Jug CO - Galatasaray te Partizan - Spartak Volgograd, dok će se u drugom polufinalu ogledati uspješniji iz dva preostala četvrtfinala. Utakmica za treće mjesto te finale igraju se u glavnom gradu Srbije 1. lipnja.

Jug je izraziti favorit protiv Galatasaraya za kojeg igra Dubrovčanin Josip Šutalo. Ako to opravda i u bazenu, u Beogradu će ga u polufinalu po svemu sudeći čekati Partizan, a ukoliko bi 31. svibnja bio uspješan protiv prvaka Srbije, u finalu bi ga mogla čekati Crvena zvezda!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.