Braća Sinković i Damir Martin izborili plasman u finala EP-a u veslanju u Vareseu

Subota, 15. rujna 2012. 14:29 Napisao/la  SC

Martin i Valent Sinković su ulazak u finale ostvarili u dvojcu na pariće, dok je Damir Martin finalnu utrku dohvatio u samcu

Braća Martin i Valent Sinković, članovi srebrnog četverca na pariće s OI u Londonu, izborili su plasman u A finala EP-a što se održava Vareseu. Martin i Valent Sinković su to ostvarili u u dvojcu na pariće, dok je Damir Martin finalnu utrku ostvario u samcu.

Martin i Valent Sinković plasman u A finale u dvojcu na pariće izborili su pobjedom u svojoj polufinalnoj skupini u vremenu 6:14.91. Njihovo vrijeme na kraju je bilo treće, budući da su posade Italije (6:13.87) i Litve (6:14.76) u drugoj polufinalnoj skupini bile brže.

Damir Martin je A finale samca dohvatio nakon što je u svojoj polufinalnoj skupini ostvario drugo vrijeme (6:57.77). Muški četverac bez kormilara u sastavu Dražen Čulin, Nikša Skelin, Vitomir Čavrlj i Alen Banovac nije se uspio plasirati u A finale, nakon što je u repasažu u svojoj skupini osvojio četvrto mjesto (6:10.50).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.