Univerzijada 2013: Filip Ude ušao u finale konja s hvataljkama osvojivši drugo mjesto u kvalifikacijama

Utorak, 09. srpnja 2013. 13:25 Napisao/la  SC

Finale je na rasporedu u četvrtak, Filip je najavio novu vježbu te se s razlogom nadamo prvoj hrvatskoj medalji

Hrvatski gimnastičar Filip Ude ostvario je sjajan uspjeh i ušao u finale natjecanja u konju s hvataljkama na 27. ljetnoj Univerzijadi u Kazanu. S rezultatom 15.250 hrvatski gimnastičar osvojio je 2. mjesto u kvalifikacijama, odmah iza ruskog predstavnika.

Uspjeh je tim veći kada se zna da je ovo prvi Filipov nastup nakon gotovo četveromjesečne pauze. Za finale, koje je na rasporedu u četvrtak, Filip je najavio novu vježbu te se s razlogom nadamo prvoj hrvatskoj medalji na Univerzijadi.

Od ostalih hrvatskih gimnastičara, nastupili su Tijana Tkalčec u preskoku te Tomislav Marković u parteru. Oboje su odradili jako dobre nastupe, međutim, konkurencija je u Kazanu jednostavno prejaka te su ostali bez finala.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.