Tom Brady na društvenim mrežama objavio da završava igračku karijeru

Utorak, 01. veljače 2022. 17:26 Napisao/la  SC
Tom Brady
Tom Brady

 Tom Brady službeno je potvrdio da završava igračku karijeru.

Brady je prema općem sudu najbolji igrač svih vremena u američkom footballu, postao je sedmerostruki NFL prvak, peterostruki MVP Super Bowla, trostruki MVP lige....

Na društvenim mrežama Brady je objavio sljedeće priopćenje:

- Uvijek sam vjerovao da je football sport u kojem moraš biti potpuno unutra, odnosno ako nisi 100 posto posvećen, onda nećeš uspjeti, a uspjeh je ono što toliko volim u ovoj igri. Svakog dana sam imao fizički, mentalni i emocionalni izazov koji mi je onogućavao da maksimalno iskoristim svoj potencijal. I pokušavao sam to raditi najbolje što mogu 22 godine. Nema prečaca do uspjeha ni na terenu, ni u životu. Teško mi je ovo napisati, ali evo: Više se neću natjecateljski naprezati. Volio sam svoju NFL karijeru, a sad je vrijeme usmjeriti vrijeme i energiju na neke druge stvari koje zahtijevaju moju pažnju, napisao je između ostalog Brady.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.