Tin Srbić spreman za nedjeljni finale i pohod na svoju treću svjetsku medalju

Subota, 07. listopada 2023. 12:59 Napisao/la  SC
Tin Srbić
Tin Srbić

 

 

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić spreman je za svoj četvrti finale preče na svjetskim prvenstvima u karijeri, nakon zlata 2017. u Montrealu, četvrtog mjesta u Dohi 2018. i srebra 2019. u Stuttgartu, u nedjelju ga od 17.20 sati u Antwerpenu čeka nova velika prilika za svjetsku medalju, ali i za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

- Spreman sam za svoj četvrti finale iz pet pokušaja. Sretan sam s takvim skorom, ali najzadovoljniji smo i trener i ja što smo se uspjeli vratiti u svjetsku elitu, među najbolje na svijetu. Nakon promjene gimnastičkog pravilnika gdje sam iz temelja morao mijenjati vježbu i sve ono što sam učio i znao, pa nakon ozljeda i svega što me prošle godine mučilo, obojica smo ponosni na ovaj rezultat. Borili smo se s niz stvari i izborili na kraju. Sretan sam s ovom sezonom i stanjem u kojem se nalazim. Mislim da sam pokazao svima, ako je netko sumnjao, da sam opet tu u svjetskom vrhu i imam priliku i čast boriti se za svjetsku medalju. Tako i gledam na ovo finale”, kazao je Srbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.