Sandra Perković dva puta popravljala rekord mitinga u Zagrebu, Ana Šimić druga, Andrea Ivančević treća

Utorak, 08. rujna 2015. 20:58 Napisao/la  SC

U tradicionalno najiščekivanoj utrci mitinga, 100 metara muškaraca, uvjerljivo je pobijedio Asafa Powell, ali nije uspio oboriti rekord mitinga kao što je najavljivao prije Hanžeka

Sandra Perković sjajno je odradila natjecanje na zagrebačom mitingu gdje je dva puta rušila rekord mitinga, a na kraju i uvjerljivo slavila sa 69.88 metara.

Andrea Ivančević popravila je dojam iz Pekinga kada je u finalu SP-a pala preko prepone i izgubila šansu za dobar rezultat. Na Hanžeku je osvojia treće mjesto u utrci na 100 metara s preponama.

- Ostavila sam iza sebe brojne cure iz Pekinga, malo sam se iskupila za pad. Ovaj plasman mi potvrduje da je svasta moglo biti u Pekingu, rekla je Ivančević.

Ana Šimić je u visu osvojila drugo mjesto iza svjetske prvakinje iz Pekinga Kuchine koja je preskočila dva metra za pobjedu. Pokušala je i ostvariti svoj novi najbolji osobni rezultat od 2.04, ali je rušila letvicu sva tri puta.

U tradicionalno najiščekivanoj utrci mitinga, 100 metara muškaraca, uvjerljivo je pobijedio Asafa Powell, ali nije uspio oboriti rekord mitinga kao što je najavljivao prije Hanžeka:

- Jako sam sretan što sam trčao ispod 10 sekundi, vidim da su i svi ostali jako sretni zbog mene, mislim da ću se vratiti sljedeće godine, rekao je Powell.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.