Ronaldinhov brat osuđen zbog utaje poreza na pet i pol godina zatvora

Srijeda, 18. travnja 2012. 11:52 Napisao/la  SC

Robert de Assis je od početka Ronaldinhove karijere brinuo o transferima i poslovima slavnog brazilskog nogometaša

Robert de Assis osuđen je na pet i pol godina zatvora zbog utaje poreza, brazilski menadžer varao je državu pranjem novca veći dio kojega je zaradio njegov brat Ronaldinho. Robert je od početka Ronaldinhove karijere brinuo o transferima i poslovima slavnog brazilskog nogometaša, koji je dvaput proglašen najboljim na svijetu u izboru FIFA-e. Kao bivši nogometaš Ronaldinhov brat nije imao problema s nogometnim poslovima, veći mu je problem što nije plaćao poreze dok je prebacivao novac s jednog na drugi račun budući da je imao otvorene račune u nekoliko država među kojima je i Švicarska. 

O tome kako je brinuo o zarađenom novcu Robert de Assis imat će vremena razmišljati pet idućih godina, koliko će stanovati u zatvoru za bogate prijestupnike. Kaznu će služiti tako što će u zatvoru morati prespavati, dok će preko dana moći izlaziti i baviti se svojim poslovima. Drugim riječima, moći će i dalje raditi isto što i do sada samo što mu je država osigurala stan i hranu. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.