REAGIRANJE Boris Miletić, gradonačelnik Pule: Sandro Stipančić i ja nismo ni u kakvoj rodbinskoj vezi!

Petak, 20. studenog 2015. 17:58 Napisao/la  SC

Radi se ne samo o netočnoj, već i o malicioznoj informaciji bez prave utemeljenosti u stvarnosti, stoji u reagiranju


Boris Miletić, gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a, reagirao je na članak objavljen na našem portalu pod naslovom "Sandro Stipančić i Igor Krota osumnjičeni za pranje novca od transfera preko svojih off-shore tvrtki".

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

Poštovani g. Vranić,

Na portalu sportcom.hr 19. studenog 2015., objavljen je tekst pod naslovom "Sandro Stipančić i Igor Krota osumnjičeni za pranje novca od transfera preko svojih off-shore tvrtki" u kojem novinar (potpisan kao SC) navodi netočne tvrdnje o meni koje mogu dovesti u zabludu Vaše čitatelje.

U tekstu se navodi kako je "Stipančić navodno prvi rođak pulskoga gradonačelnika i šefa IDS-a Borisa Miletića".

Radi se ne samo o netočnoj, već i o malicioznoj informaciji bez prave utemeljenosti u stvarnosti. Naime, g. Sandro Stipančić i ja nismo u nikakvoj rodbinskoj vezi niti sam, direktno ili indirektno upoznat s poslovnim aktivnostima g. Stipančića.

Zbog povrede ugleda i časti, pred nadležnim tijelima primoran sam pokrenuti postupke pravne zaštite, a sav novac od odštete usmjerit će se za djecu doma Ruža Petrović u Puli.

Pozivam Vas da u skladu s člankom 40. i 41. Zakona o medijima u cijelosti objavite ovaj ispravak.

S poštovanjem,
Boris Miletić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.