OI: Vaterpolisti igraju protiv Španjolske, Čilić u četvrtfinalu igra protiv Monfilsa

Srijeda, 10. kolovoza 2016. 14:19 Napisao/la  SC

Hrvatski sportaši u srijedu  nastupaju u boksu, jedrenju, judu, tenisu i vaterpolu


Petog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, u srijedu, 10. kolovoza, održat će se natjecanja u 24 sporta, hrvatski sportaši će nastupiti u boksu, jedrenju, judu, tenisu i vaterpolu.

BOKS - Hrvoje Sep borit će se u osmini finala kategorije do 81 kilograma (poluteška) protiv Brazilca Michela Borgesa (18.15 sati)

JEDRENJE - Tonći Stipanović i Tina Mihelić nastupit će u petom i šestom plovu u Laseru, odnosno Laser Radialu, Ivan Kljaković Gašpić u trećem i četvrtom plovu u Finnu, a Šime Fantela i Igor Marenić u prva dva plova u klasi 470 (18.05 sati)

JUDO - Barbara Matić nastupit će u kategoriji do 70 kilograma, a prva suparnica joj je Portorikanka Maria Perez (15.14 sati)

TENIS - Marin Čilić igra u četvrtfinalu protiv Gaela Monfilsa (FRA) u pojedinačnoj konkurenciji (21.45)

VATERPOLO - Utakmica 3. kola skupine B Hrvatska - Španjolska (četvrtak, 01.50 sati)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.