OI: Snježana Pejčić i braća Sinković danas u pohodu na medalje

Četvrtak, 11. kolovoza 2016. 10:10 Napisao/la  SC

Snježana Pejčić i Tanja Perec nastupaju u trostavu MK puška 50m

U četvrtak, šestog natjecateljskog dana, održavaju se natjecanja u 23 sporta, a hrvatski sportaši će nastupiti u jedrenju, košarci, plivanju, rukometu, streljaštvu, tenisu i veslanju.

JEDRENJE - Luka Mratović nastupit će u sedmom, osmom i devetom plovu na dasci, Ivan Kljaković Gašpić u petom i šestom plovu u Finnu, a Šime Fantela i Igor Marenić u trećem i četvrtom plovu u klasi 470 (18.05 sati)

KOŠARKA - Utakmica 3. kola skupine B Hrvatska - Brazil (19.15 sati)

PLIVANJE - Mario Todorović nastupit će u kvalifikacijama (18.02 sati) i eventualno u polufinalu (3.00 sati, petak) na 50m slobodno, a Matea Samardžić u kvalifikacijama (19.48 sati) i eventualno u polufinalu (3.30 sati, petak) na 200m leđno

RUKOMET - Utakmica 3. kola skupine A Hrvatska - Danska (19.40 sati)

STRELJAŠTVO - Snježana Pejčić i Tanja Perec nastupit će u trostavu MK puška 50m, kvalifikacije su na programu od 14, a finale od 17 sati

VESLANJE - Martin i Valent Sinković u finalu dvojaca na pariće (16.24 sati)

TENIS - Marin Čilić trebao je sinoć igrati u osmini finala protiv Gaela Monfilsa, no kiša ga je odgodila za danas (19 sati).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.