OI: Damir Burić: S ovakvom igrom ne možemo daleko dogurati

Četvrtak, 11. kolovoza 2016. 08:24 Napisao/la  SC

Hrvatska - Španjolska 4:9

Hrvatski vaterpolisti doživjeli su prvi poraz. Nakon pobjeda protiv SAD-a i Crne Gore, Španjolska je dobila slabu Hrvatsku rezultatom 9:4.

- Španjolci su potpuno zasluženo dobili, a mi smo bili posebno loši u napadu, koji je bio potpuno bezidejan i bez protoka lopte. Očekuju nas Talijani i Francuzi, moramo ostvariti bar još jednu pobjedu. Vidite da se stalno događaju iznenađenja, veliki favorit Srbija ako ne pobjedi Australce, ispada, a već dugo olimpijski turnir nije bio ovako interesantan s 10 momčad koje mogu svakoga pobijediti, kazao je izbornik Ivica Tucak.

- Ovo je bilo dosta loše, ti Španjolci nam nikako ne odgovaraju, puno plivaju, a malo je kontakta. U napadu ništa nismo zabili. Protiv Talijana nas čeka teška utakmica, oni su dosad pokazali najviše. S ovom igrom koju smo pokazali, ne bismo daleko dogurali, kazao je Damir Burić.

Pogodak Xavija Garcije za 6:4 bio je posljednji hrvatski pogodak na susretu, Minguell, Echenique i Fernandez dotukli su Hrvatsku do kraja susreta i nanijeli joj težak poraz.

Hrvatska sada ima četiri boda kao i Španjolska, može još računati na bodove protiv Francuza i za konačni rasplet u skupini igrat će s Talijanima. Sve je otvoreno.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.