Kolinda Grabar-Kitarović otvorila Svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju

Petak, 13. ožujka 2015. 20:16 Napisao/la  SC

Samo nekoliko trenutaka kasnije predsjednica je bodrila i hrvatsku reprezentaciju

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, pred više od 4.000 gledatelja u Ledenoj dvorani Doma sportova, službeno je otvorila Svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju!

- Veliko mi je zadovoljstvo prisustvovati otvorenju Svjetskog juniorskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju u našem dragom Zagrebu. Zagreb je već bio domaćin velikim klizačkim natjecanjima, zahvaljujući vrijednim ljudima Hrvatskog klizačkog saveza koji su se dokazali u organizaciji ovakvih zahtjevnih natjecanja. I ovo natjecanje koje večeras otvaramo, uz sudjelovanje čak 24 ekipe iz 19 zemalja i oko 1.500 sudionika, potvrda su kontinuiteta i kvalitetnog rada Hrvatskog klizačkog saveza kao i naših Zagrebačkih pahuljica koje predstavljaju Hrvatsku na ovom natjecanju. Četiri europska prvenstva u umjetničkom klizanju, dva svjetska seniorska prvenstva u sinkroniziranom klizanju i danas Svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju dokaz su velikog interesa hrvatske javnosti za klizanje koje u našoj Hrvatskoj ima dugu tradiciju. Svim natjecateljima želim puno uspjeha i lijepih uspomena na Zagreb. Osjećajte se ugodno, uživajte u ovoj priredbi i dopustite mi da proglasim Svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju otvorenim, rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Samo nekoliko trenutaka kasnije predsjednica je bodrila i hrvatsku reprezentaciju, Zagrebačke pahuljice kojima je ždrijeb dodijelio da "probiju led" ovog prvenstva. I nisu razočarale. Dapače, s kratkim programom klizanim na Linđo, digle su Ledenu na noge.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.