Ivica Tucak nezadovoljan suđenjem, Paolo Obradović usporedio ovu i generaciju 2010

Subota, 31. srpnja 2021. 10:18 Napisao/la  SC
Ivica Tucak i Ante Vukičević
Ivica Tucak i Ante Vukičević

Hrvatski vaterpolisti ostvarili su plasman u četvrtfinale pobjedom (14:12) protiv Srbije, u zadnjem kolu Hrvatska igra protiv Španjolske za prvo mjesto u skupini:

- Značajna pobjeda, koja nam matematički osigurala plasman u završnicu, prvi cilj smo ostvarili. Nakon praza od Australije odigrali smo dvije sjajne utakmice i pokazali da vrijedimo puno. Nema euforije, tek sada dolazi najvažnije. Sada igramo protiv Španjolske, morat ću odmoriti Obradovića koji trpi velike bolove, veliko mu hvala što igra. Crne rupe su normalne tijekom svake utakmice, ne postoji  momčadski sport u kojemu nema crnih rupa. Ljuti me što sami darujemo protivniku golove, ali odigrali smo fenomenalnu utakmicu, bio nas je pun bazen, dobro smo odigrali s igračem više, gdje smo iznenadili Srbiju. Imamo velike šanse, kaže izbornik Ivica Tucak koji je ovako komentirao suđenje:

- Ne smijem komentirate suđenje, bitno je da budemo jači od svega, mi moramo igrati i ne obazirati se na suce. Neke su odluke prešle mjeru, kazao je Tucak.

- Ozljeda je teška, pokušavam odigrati turnir do kraja. Uvukla se nesigurnost nakon poraza od Australije, šokirao nas je poraz, malo nas je poljuljalo, a onda smo protiv Crne Gore vidjeli da smo dobri. Danas je bilo jako dobro, od napada do obrane s Bijačom, odradili smo sve što smo se dogovorili. Moramo se koncentrirati na ono što slijedi, ostvarili smo prvi cilj, rekao je Paolo Obradović, olimpijski pobjednik 2010. godine:

- Teško je ovu generaciju uspoređivati s generacijom iz 2010. godine, ona je generacija bila izuzetno jaka, ova ima neke prednosti, ima tu igrača koji su tada igrali. Ona je generacija pokazala neponovljivu dominaciju, smatra Obradović koji je odigrao vrhunsku utakmicu (4/4 udarci) protiv Srbije (fotografija dolje)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.