Sergej Ovčinikov, izbornik ruskih odbojkašica, preminuo u Poreču

Srijeda, 29. kolovoza 2012. 15:16 Napisao/la  SC

Ovčinikov je u Poreču boravio na pripremama s Dinamom iz Moskve, a na Olimpijskim igrama vodio je ruske odbojkašice koje su poražene u četvrtfinalu

Sergej Ovčinikov,  izbornik ruske ženske odbojkaške reprezentacije, pronađen je mrtav u sobi u porečkom hotelu Diamant. Ovčinikov je preminuo u 43. godini života, a prema informacijama 24 sata ruski izbornik počinio je samoubojstvo.

- Ne znamo pojedinosti. Za sada možemo samo potvrditi vijest da je Ovčinikov preminuo, izjavio je Aleksander Jaremenko, predsjednik Ruskog odbojkaškog saveza.

Ovčinikov je u Poreču boravio na pripremama s Dinamom iz Moskve, a na Olimpijskim igrama vodio je ruske odbojkašice koje su poražene u četvrtfinalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.