Igor Lovrinov u kvalifikacijama za SP, najbolje hrvatske odbojkašice igraju u Crnoj Gori

Srijeda, 22. svibnja 2013. 14:15 Napisao  Marko Babić

Izabranice Igora Lovrinova odmjerit će snage s Bosnom i Hercegovinom (petak, 17.30), Makedonijom (subota, 17.30) i Crnom Gorom (nedjelja, 20) u prvom krugu kvalifikacija

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija od petka do nedjelje u Crnoj Gori, točnije Herceg Novom, nastupa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Izabranice Igora Lovrinova odmjerit će snage s Bosnom i Hercegovinom (petak, 17.30), Makedonijom (subota, 17.30) i Crnom Gorom (nedjelja, 20). Igra se jedan turnir, pobjednik ide u daljnje kvalifikacije. Drugoplasirana reprezentacija idući krug može izboriti u dodatnom razigravanju.

- Dodatne kvalifikacije bit će u listopadu, a prvoplasirana reprezentacija ide u daljnje kvalifikacije koje se nastavljaju u siječnju iduće godine, rekao je izbornik Igor Lovrinov.

- Prema mojem mišljenju najjača smo ekipa na turniru i smatram da tu ne bismo trebali imati problema kada je u pitanju osvajanje prvog mjesta. Doduše, imamo nekih manjih problema s igračkim kadrom. Antonija Kaleb i Ivana Miloš su ozlijeđene, tako da ćemo morati napraviti određene rotacije. Samanta Fabris zaigrat će najvjerojatnije u sredini, zaključio je Igor Lovrinov.

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija svoj će turnir odraditi u Zagrebu gdje će ugostiti Azerbedjžan (petak, 17), Bosnu i Hercegovinu (subota, 17) i Nizozemsku (nedjelja, 19.30).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.