Hrvatske odbojkašice otputovale na EP, Lovrinov prepun samopouzdanja

Srijeda, 04. rujna 2013. 17:32 Napisao/la  HOU

- Stanje u reprezentaciji je odlično. Prepuni samopouzdanja i ambicija krećemo u najvažnije ovogodišnje natjecanje, kaže Igor Lovrinov

Hrvatska odbojkaška reprezentacija u srijedu popodne krenula je iz zagrebačke zračne luke put Dresdena, gdje će od petka do nedjelje u skupini C odigrati prve tri utakmice na Europskom prvenstvu.

Izabranice izbornika Igora Lovrinova na putovanje su ispratili dužnosnici Hrvatske odbojkaške udruge. Prva utakmica hrvatske reprezentacije, na rasporedu je u petak od 17.30 sati, a s druge strane mreže bit će azerbajdžanske odbojkašice. Hrvatice još očekuju ogledi protiv Rusije i Bjelorusije.

- Stanje u reprezentaciji je odlično. Prepuni samopouzdanja i ambicija krećemo u najvažnije ovogodišnje natjecanje. Kad riješimo pitanje plasmana u nastavak natjecanja iz skupine u kojoj nas očekuju Azerbajdžan, Rusija i Bjelorusija, razmišljat ćemo o idućim suparncama, naglasio je hrvatski izbornik Igor Lovrinov, kojem će u radu reprezentacije pomagati trener Alen Pavačić, liječnik Ljudevit Sović, fizioterapeut Dean Mistura, statističar Sebastjan Mavrič i team manager Bojan Mirković.

Među 12 najboljih uzdanica hrvatske odbojke našle su se: Senna Ušić Jogunica, Ana Grbac, Mira Topić, Bernarda Ćutuk, Mia Jerkov, Ivana Miloš, Sanja Popović, Samanta Fabris, Bernarda Brčić, Martina Malević, Jelena Alajbeg i Maja Poljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.