HOS postavio 14. rujan kao krajnji rok za plaćanje dugova, zagrebačkoj Mladosti prijeti suspenzija

Četvrtak, 30. kolovoza 2012. 17:13 Napisao/la  SC

U odluci se ističe da Mladost i Split kod odbojkaša, odnosno Mladost, Split 1700 i Poreč kod odbojkašica moraju podmiriti dugove iz prethodne natjecateljske sezone

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku da pravo nastupa u nadolazećoj sezoni na osnovu plasmana iz sezone 2011./2012. imaju sljedeći klubovi:

Kod odbojkašica to su: Rijeka, Split, Vukovar, Mladost, OTP banka, Marina Kaštela, Azena, Poreč, Kaštela DC, Cestorad, Kostrena, Zagreb, Grobničan, Osijek, Šibenik, Rovinj, a kod odbojkaša: Mladost Marina Kaštela, Mladost, Rovinj, Mursa, Sisak, Rijeka, Centrometal, Vukovar, Karlovac, Opatija, Zadar, Zagreb, Šibenik, Daruvar, Varaždin Volley, Split.

U odluci se ističe da Mladost i Split kod odbojkaša, odnosno Mladost, Split 1700 i Poreč kod odbojkašica moraju podmiriti dugove iz prethodne natjecateljske sezone. Upravni odbor navodi da je 14. ruja krajnji rok za plaćanje dugova iz prošle sezone, ali i kotizacija i članarina za nadolazeću sezonu. Klubovi koji ne podmire obaveze bit će automatski suspendirani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.