NASLJEDNIK IGORA LOVRINOVA

Angelo Vercesi izbornik hrvatskih odbojkašica

Subota, 28. prosinca 2013. 14:08 Napisao/la  SC

Brazilski trener iza sebe ima iznimno uspješnu trenersku karijeru (srebro na SP-u i zlato na Grand Prixu među ostalim)

Angelo Vercesi novi je izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije. Vercesi će voditi hrvatsku izabranu vrstu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje se održavaju u Rovinju od 3. do 5. siječnja. Uz Hrvatsku će nastupiti još Nizozemska, Mađarska i Francuska.

Vercesi je blagdane proveo s obitelji u Sao Paulu i potom doputovao u Zagreb, te se odmah o dolasku u rovinjsku hotel Park uputio na trening u dvorani Gimnazija. Brazilski trener iza sebe ima iznimno uspješnu trenersku karijeru (srebro na SP-u i zlato na Grand Prixu među ostalim).

Vercesiju će u sljedećih nekoliko dana na raspolaganju biti sljedećih 14 reprezentativki: Jelena Alajbeg, Bernarda Brčić, Bernarda Ćutuk, Samanta Fabris, Ana Grbac, Mia Jerkov, Martina Malević, Ivana Miloš, Maja Poljak, Mira Topić, Senna Ušić Jogunica, Aleksandra Savić, Sanja Popović i Laura Miloš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.