Braća Sinković otvaraju veslačku sezonu nastupom na Europskom prvenstvu

Srijeda, 07. travnja 2021. 15:34 Napisao/la  SC

Nakon više mjeseci natjecateljske stanke naš najjači veslački tandem, Braća Sinković, vraćaju se ovog vikenda utrkama.

Braća Sinković u srijedu ujutro otputovali su na Europsko prvenstvo koje se održava od 9. do 11. travnja 2021. u Vareseu u Italiji.

- Mislim da će nam najveća konkurencija biti Talijani i Rumunji. Nizozemci su neugodni na prvom dijelu staze to smo naučili prošle godine, međutim čamac dobro ide, zadovoljni smo i tim više jedva čekamo utrkivati se s drugima. Nadamo se dobroj konkurenciji, dat ćemo sve od sebe da odveslamo najbolje što znamo i onda nema straha za dobar rezultat, rekao je Martin Sinković.

Kao rezultat globalne pandemije COVID-19, u međunarodnoj sezoni veslanja 2020. godine održano je jedino Europsko prvenstvo, tako da je pred našim veslačima uzbudljiva natjecateljska godina. 

- Duga je bila prošla zima, dobro smo trenirali, spremni smo, osjećamo se jako dobro i jedva čekamo utrke, rekao je Valent Sinković.

Prva utrka na rasporedu je u petak  od 10:42 sata, polufinale je na programu u subotu od 11:17 sati, a finalna  utrka u nedjelju od 12:36 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.