VLADIMIR KLIČKO IZGUBIO

Tyson Fury postao novi svjetski prvak u boksu

Nedjelja, 29. studenog 2015. 00:38 Napisao/la  SC

Furyjevo slavlje nadmašilo je    dramatičnu    borbu

Tyson Fury novi je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji! Fury je senzacionalno u Dusseldorfu pobijedio Vladimira Klička na bodove i osvojio pojaseve prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF, IBO i magazina The Ring.

Kada je glasoviti najavljivač Michael Buffer pročitao odluke sudaca, Furyjevo slavlje nadmašilo je dramatičnu borbu. Novi svjetski prvak prvo je počeo plakati, onda se zahvalio svima koji su ga pratili kroz karijeru, pohvalio je Klička i onda zapjevao u punoj areni. Nevjerojatan lik nikoga nije ostavio ravnodušnim, a posebno Klička.

Fury je bio bolji tijekom cijeloga meča u kojemu nije bilo pravog boksa, naizgled nezgrapni irski kolos izvanredno se kretao svih 12 rundi. Borbu nisu presudili udarci nego nevjerojatne Furyjeve eskivaže i rad nogu koje kao da su prizivale Muhammada Alija.

Pogodio je Fury nekoliko jačih udaraca, otečeno Kličkovo lice nakon prvoga poraza poslije 11 godina dovoljno je govorilo za sebe. Posljednji poraz prije ovog veliki Ukrajinac pretrpio je još 2004. godine od Amerikanca Lamona Brewstera.

Revanš jamči spektakl!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.