POVRATAK

Stipe Miočić opet u oktogonu

Ponedjeljak, 08. lipnja 2020. 09:45 Napisao/la  SC

Daniel Cormier mogući prvi protivnik

Stipe Miočić i Daniel Cormier još nisu završili
Stipe Miočić i Daniel Cormier još nisu završili

Kratko nakon što je Stipe Miočić objavio da se vraća u oktogon reagirao je i bivši prvak Daniel Cormier.

Miočić, aktualni UFC-ov prvak teške kategorije, nije se borio od prošlog kolovoza kada se revanširao Cormieru i vratio naslov u svoje vlasništvo. U tom meču je zaradio ozljedu oka, a nakon toga zbog pandemije koronavirusa nije mogao trenirati i nije htio bez trening-kampa prihvatiti treću borbu s Cormierom.

- Došlo je vrijeme! Tko je spreman?, napisao je Miočić na Instagramu i odmah dobio Cormierov odgovor uz emotikon oduševljenja: "Gotov si!"

Cormier je nekoliko puta javno prozivao Miočića da prihvati borbu s njim. To bi trebala biti posljednja borba u karijeri legendarnog američkog borca koji se želi povući iz sporta s naslovom prvaka.

- Ako se Stipe ne želi boriti, onda ću se protiv Ngannoua boriti za titulu. Poštujem Francisa, ali ga se ne plašim. Volio bih odraditi treću borbu sa Stipom, ali ako on ne želi, onda je sve jasno - ostat će bez pojasa i borit ćemo se Francis i ja, rekao je nedavno bivši prvak.

Takva poruka razljutila je Miočića.

- Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe. Da nisam ozlijedio mrežnicu, već bih se borio i umirovio Cormiera, poručio je 37-godišnji Miočić, UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana naslova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.