Općinski sud u Zagrebu kaznio Filipa Hrgovića zbog verbalnog delikta

Četvrtak, 26. rujna 2019. 16:49 Napisao/la  SC
Filip Bradarić
Filip Bradarić

 

Filip Hrgović kažnjen je zbog verbalnog delikta.

U kratkom vremenskom razdoblju boksački djelatnici narušili su ugled HBS-a svojim verbalnim ekshibicijama.

Leonard Pijetraj više nije izbornik zbog verbalnog napada na Filipa Hrgovića kojega je Općinski sud u Zagrebu osudio na uvjetnu kaznu zbog uvreda napisanih u sms-poruci poduzetniku Domagoju Krznariću.

Hrgović je osuđen na 30 dnevnih dohodaka odnosno, morat će u državni proračun platiti 15 tisuća kuna ako u idućih godinu dana počini novo kazneno djelo.

- Priznajem to što mi se stavlja na teret. Žao mi je i ispričavam se Domagoju Krznariću, kazao je Hrgović u sudnici.

Hrgović je zadnjeg dana mjeseca siječnja u 16.20 sati sa svog mobitela poslao Krznariću SMS sadržaja: "Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j.... s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to".

Dan kasnije ponovio je slično: "Idiotiću. Ne zovi ljude tamo da ti vrate vreće. Dobio si novce i mi smo dobili vreće i boli te kurac šta ćemo mi s njima. Ne zovi ljude i ne želim te više čut ni vidit."

Uslijedula je poruka preko Whatsappa: "Idiote, slušaj me. Naručio sam kožne vreće, a donio si mi ono plastične. Rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride... Koja ti je pi*ka materina. Jesi li ti retardiran čovjek... i šta zoveš ljude tamo da ti vrate novce, da ti vrate vreće da im vratiš novce. Ne maltretiraj ljude, ostavi vreće, dobio si novce, a ja ću s tim vrećama raditi što hoću s njima, i ne zovi više ljude tamo, ne maltretiraj ih. Ja ću naručiti nove vreće s interneta o svom trošku, a ti si dobio novce i j*** se. Ne zovi ljude tamo da ti ih storniraju je li ti jasno, dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih, i j*** se više... i ne želim te više čuti ni vidjeti jer si poremećen čovjek."

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.