Mike Tyson zaprijetio Jakeu Paulu da neće pušiti prije meča

Srijeda, 10. travnja 2024. 20:56 Napisao/la  SC
Mike Tyson zaprijetio Jakeu Paulu da neće pušiti prije meča

Mike Tyson poslao je neobično upozorenje Jakeu Paulu uoči kontroverznog meča, 57-godišnji Tyson 20. srpnja boksa protiv poznatog youtubera.

- Možda to ima neke veze s mojim tripolarnim ponašanjem, ali mislim da neću pušiti uoči ove borbe. Mislim da ću biti vrlo razdražljiv i zločest... Obično sam takav, ali za ovu konkretnu borbu mislim da ću biti prilično sirov, kazao je Tyson za Fox News.

Tyson često u izjavama ističe da ga pušenje kanabisa smiruje, jedan od najboljih boksača svih vremena poznat je po ubojitim nagonima!

Ako bude apstinirao, to nije dobra vijest za Paula!

Inače, Tyson će prije meča morati obaviti EKG i EEG preglede, što je standard za boksače u Teksasu starije od 36 godina. Obojica će boksača biti testirana na droge.

Tyson će zaraditi oko 20 mil. dolara čim uđe u ring!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.