K1 Zagreb: Mirko Filipović jednoglasnom odlukom pobijedio Jarrela Millera i izborio polufinale

Petak, 15. ožujka 2013. 22:11 Napisao/la  SC

Filipovićev protivnik u polufinalu biti će Ukrajinac Pavel Žuravljev

 

Mirko Filipović plasirao se u polufinale K1 Zagreb turnira nakon što je u četvrtfinalu jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Amerikanca Jarrella Millera u meču u kojemu nije prikazao ništa dojmljivo, niti pamtljivo.

Prvu je rundu Filipović otvorio lijevim middle-kickom, ali i Miller je bio čvrst. Prvi put opasnije je Filipović zaprijetio početkom treće minute, ali odmah je uzvratio Amerikanac. Kraj runde obilježio je dobar lijevi direkt Cro Copa. Prva runda sve u svemu nije ponudila ništa spektakularno.

Drugu su rundu obilježile dvije pogreške suca u ringu, koji je dopustio dva koljena Millera u jednom klinču. Filipović je uspio uzdrmati Amerikanca s lijevim krošeom i high-kickom i činilo se da ide prema sigurnoj pobjedi.

Posljednju rundu je bolje otvorio Miller serijom udaraca, a zatim se probudila i zagrebačka publika u kojoj su se našli Mario Mandžukić i Goran Ivanišević.Cro Cop skoro uopće u ovoj borbi nije koristio nožnu tehniku. Za kraj borbe hrvatski je borac napao ručnom tehnikom i na kraju pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Filipovićev protivnik u polufinalu biti će Ukrajinac Pavel Žuravljev koji je u prvom četvrtfinalu odlukom sudaca pobijedio Rumunja Catalina Morosanua.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.