Mate&Mike: Glasoviti hrvatski globtroter u New Yorku sreo boksačku legendu

Subota, 30. ožujka 2024. 10:00 Napisao  I. V.

Pobjeda je neupitna, prenosi Mate dio razgovora s Mikeom koji se priprema za meč protiv najboljega boksača među youtuberima

Mate Lončar i Mike Tyson
Mate Lončar i Mike Tyson

Mate Lončar javio se iz SAD s ekskluzivom, ovog puta pozdravio je svih u domovini zajedno s Mikeom Tysonom.

Glasoviti hrvatski globtroter ovih je dana svratio do New Yorka, obilazi poznata mjesta u gradu koji nikada ne spava, u jednom od tri njujorška restauranta Avra sreo je boksačku legendu.

Mate i Mike ovjekovječili su srdačni susret zajedničkom fotografijom, Mate je veći ekspert za biljar nego za boks, pa Mikeu nije mogao previše pomoći savjetima uoči meča protiv Jakea Paula.

- Pobjeda je neupitna, prenosi Mate dio razgovora s Mikeom koji se priprema za meč  (pogledajte OVDJE) protiv najboljega boksača među youtuberima i jednog od najpoznatijih influensera na svijetu.

Tyson je jedan od najboljih boksača svih vremena, karizmatični 58-godišnjak trebao bi zaraditi oko 20 milijuna dolara za ekshibíciju, meč neće suditi suci, nema proglašavanja pobjednika osim u slučaju nokauta.

- Paul je moj veliki prijatelj, godinama pušim travu s njim, uzimali smo i neke gljive zajedno. Nedavno smo se i zajedno zabavljali na St. Bartsu, rekao je Tyson u najavi meča protiv 30 godina mlađega Paula.

Meč između Mikea Tysona i Jakea Paula zakazan je 20. lipnja u Dallasu, izravno ga prenosi Netflix.

Mate Lončar još nije potvrdio dolazak na meč!

Treba naći malo slobodnog vremena...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.