Filip Hrgović: Tim jugonostalgičarima, uhljebima i parazitima smeta sve što je hrvatsko

Subota, 16. lipnja 2018. 17:33 Napisao/la  SC
Filip Hrgović
Filip Hrgović

 Filip Hrgović sazvao je konferenciju za novinare nakon što je prijavljen policiji zbog nasilnog ponašanja u prostorijama Hrvatskog boksačkog saveza (HBS).

Hrgović smatra da je oštećen je HBS ne plaća njegovog osobnog trenera Yousefa Hasana u sklopu olimpijskog programa.

- Ako ljudi u savezu smatraju da moj trener ne zaslužuje pola plaće, onda ću se odreći svog olimpijskog sna. Jučer sam posjetio savez da pitam o čemu se radi, a glavni tajnik mi je rekao da su odlučili da moj trener neće dobiti plaću. Bio sam ljut, uputio sam Maroviću nekoliko blagih uvreda. Nisam nasrnuo na njega. Na odlasku sam iz protesta bacio svoju sliku s olimpijskom medaljom na pod. Prijavljen sam policiji i bio sam na razgovoru na Trešnjevci. Ne radi se o plaći, njima je svejedno kome će ići taj novac. U Münchenu su prije tjedan dana svi vidjeli naše kockice i čuli domoljubnu pjesmu. Smeta im što se čuje Geni kameni, tim uhljebima, jugonostalgičarima i parazitima smeta sve što je hrvatsko. Oni su razlog što tisuće mladih odlaze u Irsku i druge europske zemlje. Iz saveza mi nisu čestitali ni na jednoj pobjedi. Oni bi da slomim nogu i odem u Irsku. Neće me zaustaviti takvi miševi. Gorjet će Arena i Wembley, rekao je Hrgović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.