TEHNIČKI NOKAUT

Filip Hrgović pobijedio Rydella Bookera

Nedjelja, 08. studenog 2020. 09:19 Napisao/la  SC

Hrgović pobijedio prekidom u 5. rundi

Filip Hrgović ostvario 12. pobjedu
Filip Hrgović ostvario 12. pobjedu

Filip Hrgović tehničkim nokautom pobijedio je Rydella Bookera čime je ostvario 12. pobjedu u karijeri.

Sudac je prekinuo borbu u petoj rundi meča održanog u Floridi, tijekom cijelog meča Hrgović je dominirao, u drugoj rundi sudac je dvaput brojao Bookeru.

Treba istaknuti da Booker nikada nije izgubio klasičnim nokautom, lakoćom je podnosio teške udarce sve do pete runde, kada je sudac procijenio da je ugroženo njegovo zdravlje:

Booker se više nije mogao braniti, no primio je toliko teških udaraca da je sudac zbog njegovog zdravlja odlučio prekinuti borbu.

- Hvala Bookeru što je prihvatio borbu. Veliki je ratnik, imao je težak život. Imao sam dobru predstavu, puno teških utakmica, sudac je donio ispravnu odluku. Mislio sam da ću ga prije srušiti, ali odradio sam dobar posao. Dalje se želim boriti protiv najboljih u diviziji. Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora, želim ih sve, rekao je Hrgović nakon borbe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.