TOUR DE FRANCE Robert Kišerlovski pao 25 kilometara prije kraja šeste etape

Petak, 06. srpnja 2012. 19:46 Napisao  Marko Babić

Nakon ove etape Kišerlovski u ukupnom poretku zauzima 111. mjesto sa 14:02 minute zaostatka za vodećim Švicarcem Fabianom Cancellarom

Robert Kišerlovski, biciklist Astane, osvojio je 156. mjesto u šestoj etapi Tour de Francea  od Eperanyja od Metza u dužini od 205 kilometara. Kišerlovski je na cilj stigao s velikih 13:24 minuta zaostatka za pobjednikom Peterom Saganom (Liquigas-Cannondale, 4;37:00 sati).

- Pao sam 25 kilometara prije kraja, došlo je do pada velikog broja biciklista u skupini, rekao je Robert Kišerlovski nakon etape.

- Ozljede? Iskreno, ne znam još točno da li ima kakvih težih posljedica. Znam samo da me kuk dosta boli, zaključio je Kišerlovski.

Nakon ove etape Kišerlovski u ukupnom poretku zauzima 111. mjesto sa 14:02 minute zaostatka za vodećim Švicarcem Fabianom Cancellarom (Radioshack Nissan).

U subotu je na rasporedu sedma etapa od Tomblainea do La Planche des Belles Fillesa u dužini od 199 kilometara.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.