Tour de France: Marcel Kittel ponovno slavio. četvrta etapa okončana sprintom u Lilleu

Utorak, 08. srpnja 2014. 20:05 Napisao/la  SC

Utrka je donijela dosta uzbuđenja i fantastičan finiš najboljeg sprintera svijeta koji je uspio uz dosta muke odnijeti ukupno sedmu pobjedu na Touru u dvije godine

Marcel Kittel pobijedio je u četvrtoj etapi Tour de Francea koja se od Le Touqueta do Lillea vozila u duljini od 163,5 kilometra. Dogodilo se to u još jednom fantastičnom finišu, no ovaj put znatno teže nego u prethodne dvije etape u kojima je slavio Njemac iz ekipe Giant Shimano. Utrka je donijela dosta uzbuđenja i fantastičan finiš najboljeg sprintera svijeta koji je uspio uz dosta muke odnijeti ukupno sedmu pobjedu na Touru u dvije godine.

Tour je napustio pobjednik iz 2010. godine Andy Schleck zbog ozljede ligamenata dok je prošlogodišnji pobjednik Christopher Froome doživio pad na početku etape, ali se s ogrebotinama i modricama te lakšom ozljedom zapešća ipak uspio vratiti u utrku.

Kristijan Đurasek zadržao je mjesto u pelotonu i kao 53. ušao u cilj u vremenu pobjednika, a u ukupnom poretku napredovao je na 51. mjesto. Peta etapa na rasporedu je u srijedu, a riječ je o 155.5 kilometara etape od Ypresa do Arenberg Porte du Hainauta čime će Tour de France proći i kroz Belgiju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.