Robert Kišerlovski treći u prologu Romandije: Težak rad doći će na naplatu

Srijeda, 24. travnja 2013. 12:30 Napisao/la  SC

Radilo se o kronometru (7.4 kilometra), a Kišerlovski je na cilj je stigao s 13 sekundi zaostatka za pobjednikom Britancem Chrisom Froomeom (Sky). U srijedu je na rasporedu prva etapa od St Mauricea do Renensa u dužini od 176 kilometara.

Robert Kišerlovski, član Radio Shacka, osvojio je treće mjesto u prologe utrke oko Romandije. Radilo se o kronometru (7.4 kilometra), a najbolji hrvatski biciklist na cilj je stigao s 13 sekundi zaostatka za pobjednikom Britancem Chrisom Froomeom (Sky).

- Odlično sam se osjećao. Naporno smo radili u Sierra Nevadi u našem trening kampu. Svi smo bili tamo i pripremali se za Giro. Sviđa mi se profesionalnost i znao sam da ne smijem iznevjeriti momčad nakon silne potpore koju su mi dali, rekao je Robert Kišerlovski.

- Nismo trenirali na optimalnim otkucajima srca i zato sam bio malo rezerviran na početku. Možda sam u konačnici mogao biti i malo brži. Osjećao sam se sjajno, tim intenzitetom mogao sam voziti još 20 do 30 minuta, i vjerujem da će težak rad doći na naplatu, ustvrdio je Kišerlovski.

U srijedu je na rasporedu prva etapa od St Mauricea do Renensa u dužini od 176 kilometara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.