Robert Kišerlovski deseti u ukupnom poretku nakon treće etape Pariz-Nica

Utorak, 06. ožujka 2012. 18:41 Napisao  Marko Babić

Dobro napredujem, na kraju ove etape na kraju je bilo malo brdo tako da sam na kraj stigao s vremenom pobjednika, rekao je Robert Kišerlovski

 

Robert Kišerlovski, biciklist Astane, osvojio je 24. mjesto u trećoj etapi utrke Pariz-Nica voženoj od Vierzona do Laca de Vassivièrea u dužini od 194 kilometra stigavši na cilj s vremenom pobjednika Španjolca Alejandra Valverdea (Movistar, 4:36.19 sati). U velikoj skupini s vremenom pobjednika na cilj je stiglo ukupno 62 natjecatelja.

- Dobro napredujem, na kraju ove etape na kraju je bilo malo brdo tako da sam na kraj stigao s vremenom pobjednika. Sve idema prema planu, idemo malo pomalo, izjavio je Robert Kišerlovski.

Robert Kišerlovski nakon treće etape zauzima deseto mjesto u ukupnom poretku i za vodećim Britancem Bradleyom Wigginsom (Sky Procycling) zaostaje 36  sekundi.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.